Heb je een feestje te vieren?

Ben je binnenkort jarig, vier je je huwelijksfeest, heb je een jubileum te vieren, of neem je afscheid van je huidige baan om aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Jouw feestje biedt een mooie gelegenheid voor een bijzonder cadeau!  

Heb je geen verlanglijstje, ontbreekt het je aan niets of vind je cadeaus helemaal niet belangrijk? Dan is het toch mooi om je feestje extra speciaal te maken door iets te geven in plaats van te krijgen. Vraag jouw gasten om het bedrag, dat ze zouden besteden aan een geschenk voor jou, te doneren aan Alzheimer Nederland om op deze manier wetenschappelijk onderzoek naar dementie te steunen. Een fantastisch cadeau dat betekenis geeft aan je feest! En heel gemakkelijk te regelen voor iedereen.  

Hoe werkt het? 

  1. Maak jouw eigen donatiebox aan.
  2. Geef je pagina een persoonlijk en feestelijk tintje. Plaats er een mooie foto van jezelf op en schrijf waarom het voor jou belangrijk is dat mensen een bijdrage aan Alzheimer Nederland doen in plaats van een cadeau voor jou te kopen.
  3. Is je pagina helemaal af? Deel dan de link naar jouw pagina of de bijbehorende QR-code via jouw uitnodiging, social media, e-mail of Whatsapp.

Wil je je gasten ook de mogelijkheid geven een envelop mee te brengen naar je feestje? Zet dan de feestbox van Alzheimer Nederland neer op de feestlocatie. Het contante geld maak je dan zelf over op jouw feestpagina of naar rekeningnummer NL 13 INGB 0000 0025 02. 

Donatiebox aanmaken
Fam. heeft net een donatiebox aangemaakt Maak jij ook een donatiebox aan?